Zakelijk

Profielfoto

Een goede indruk maken met een krachtige foto, dat zijn mijn kernwaarden voor een goede profielfoto. In de studio ondersteund met de beste spullen of op jouw locatie voor een extra zakelijke impressie.

In de studio of op jouw locatie, jij bepaalt.
Informeer naar de mogelijkheden

Bedrijfsreportage

Beelden voor websites, folders en presentaties. Rokki verzorgt het beeldmateriaal in diverse sectoren, zoals horeca, instellingen, gemeente, technisch, en bloemenexport. De aanvragen zijn erg verschillend en zijn dus eigenlijk altijd maatwerk opdrachten.

Het is een kwestie van het “U vraagt en wij draaien” principe. De technische begeleiding en de juiste spullen verzorg ik liever zelf. Door de ervaring uit de verschillende sectoren ligt de kracht in het combineren van inspiratiebronnen.

Meedenken? Graag zelfs!

Evenement

Rokki is gespecialiseerd in het fotograferen van moeilijke lichtomstandigheden en zal daardoor elk evenement tot een mooie herinnering maken. Bezoekers willen graag direct na het evenement de sfeerbeelden bekijken. Door snelle service maakt Rokki altijd een snelle sfeerimpressie die binnen no time ingezet kan worden via de bekende mediakanalen.

Fashion

Fashion fotografie voor campagnes, lookbooks, e-commerce etc. Dit kan op locatie, maar ook in de studio. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Produkt

Bezuinig nooit op goed beeldmateriaal voor verkoopdoeleinden! Mooie producten verdienen mooie foto’s. En goed beeldmateriaal ondersteund altijd de verkoop. Het is inmiddels een minimale voorwaarde geworden om je enigszins te onderscheiden van de rest. Vinden is 1, maar gezien worden is minimaal zo belangrijk.

De fotostudio van Rokki biedt verschillende decors om producten goed ui te lichten.

Een paar van mijn klanten